Play video

Traktorgutta viser våronna i nord

I Traktorguttas video blir vi med på pløying, harving, møkkspredning, kalking og gjødsling med taktorer fra både John Deere og Fendt i front. Det praktfulle landskapet i Gratangen setter selve krona på verket, fanga av drone så vel som håndholdt kamera

Nyeste videoer
Mest sett

Fant ingen videoer

VIDEO: Fra fjøsstell til skuronn i rå landbruksvideo
Erlend Moberget er et kjent navn blant bidragene i Traktors videokåringer. I år som tidligere, har den dyktige videoprodusenten besøkt en rekke bønder med ulike produksjoner og maskinpark rundt om i landet.
Traktorgutta: stjerner på Youtube
Isak og Daniel var bare seks år gamle da de avholdt sin første konkurranse om hvilken Bruder-traktor som var mest driftssikker av Massey Ferguson og John Deere. Vennskapet bak rattet har siden utvikla seg til en videoproduksjon med titusener av YouTube-klikk og planer for et livslangt samarbeid med traktoren som levevei.
Godt kornår for familien Huseby
Håkon Huseby er et kjent navn i det norske jordbruket. Sammen med kona og sine fire sønner, driver Huseby over 4000 dekar korn i Ås i Akershus. Bonden er på stadig søken etter nye, og forbedra metoder for å drive jorda optimalt. Med traktorer fra Fendt og skurtresker fra Claas, er hele familien i sving for å berge kornhøsten hvert år.
Krevende, men vellykket innhøsting i Bærum
I Erik Friis Røkholdts velkomponerte bidrag til Årets innhøstingsvideo blir vi med på tresking og korntranspoert på Bryn gård på Rykkin i Bærum. En Claas Lexion 630 med foldbart skjærebord står for treskinga, mens traktorer fra Fendt står for transporten hjem til gården.
Potet-, korn -og gulrotinnhøsting i Overhalla
Joakim Rønning byr på både gammelt og nytt av redskaper i sin flotte video fra innhøstinga i Overhalla. Treskinga finner sted langs elva Namsen, populært omtalt som “laksens dronning”.
Fra mais til kirsebær i spektakulær innhøstingsvideo
I Hans Kreklings bidrag til årets innhøstingsvideo blir vi med på høsting av både høstraps, hvete, timotei, poteter, kirsebær og maissnitting. Videoen er satt sammen av klipp over nesten to måneder- første del er filma allerede 9. august, og siste bit så sent som 1. oktober. Hans har fått med seg et sjeldent bredt utvalg av traktorer, maskiner og ikke minst produksjoner
Se innhøstinga i Bjugn fra oven
Robert Cameron har foreviga ei vellykket innhøsting på gården Drilern i Vallersund i Bjugn kommune. Her gjelder John Deere for alle penga. Treskinga foregår med en John Deere 9560 WTS før nok en hjort, nærmere bestemt en John Deere 6110 med Orkel tilhenger besørger transporten til tørka på gården Haldorhamn.
Rød-grønn triumf på Haldorhamn
I Robert Camerons kule bidrag til Årets slåttonnvideo blir vi med på ei frodig grashøstinga på Haldorhamn i Bjugn kommune. I filmen får vi se traktorer fra både John Deere og Massey Ferguson i slått, ranking og pressing.
Liv laga for forhøster og Vossakasso
Det er slett ikke bare gedigne traktorer med butterfly-slåmaskin som får unna grashøsten i det langstrakte land. Hjemme hos Ruben Strand Breidablik i Flo i Stryn er det fremdeles forhøster og Vossakasso som rår - og det med stor bravur!
Slåttonn i Levanger
I Martin Fossens bidrag til Årets slåttonn blir vi med på grashøstinga på gården Ulve Østre i Levanger.
Jarle's Traktortur
Vi ble med på Sigdal og Eggedal Veteranklubbs årlige traktortur.
Traktorgutta viser våronna i nord
I Traktorguttas video blir vi med på pløying, harving, møkkspredning, kalking og gjødsling med taktorer fra både John Deere og Fendt i front. Det praktfulle landskapet i Gratangen setter selve krona på verket, fanga av drone så vel som håndholdt kamera
Majestetisk våronnkjøring i Hattfjelldal
I Tina Brennbakks bidrag til Årets Våronnvideo 2019 blir vi med på alt fra steinpelling, slodding og kalking til at såkornet kommer i bakken ved hjelp av en gammel Nordsten Combi-Matic.
Våronna på Bryn 2019
I Erik Friis Røkoholdt bidrag til Årets Våronnvideo blir vi med på våronn på Bryn gård i Bærum. I videoen vises nær sagt alle arbeidsoppgaver som må gjøres på en korngård under våronna. Vi får se pløying, harving og såing med gårdens Fendt-Traktorer i godt driv i nydelig vær.
Våronn i Overhalla.mp4
I denne videoen blir vi med på våronn i Overhalla med både John Deere og Massey Ferguson i sving. Vi får se alt fra harving, jordfresing og såarbeide til kalking og kuslipp i den kule, dronefilma videoen, signert Joakim Rønning