Våronn i Overhalla.mp4

I denne videoen blir vi med på våronn i Overhalla med både John Deere og Massey Ferguson i sving. Vi får se alt fra harving, jordfresing og såarbeide til kalking og kuslipp i den kule, dronefilma videoen, signert Joakim Rønning

Nyeste videoer
Mest sett

Fant ingen videoer

VIDEO: Våronn i Malvik 2020
Steinplukker og direktesåmaskin kommer godt med på nyplanert jord.
VIDEO: Våronn med variasjon i Overhalla 2020
Årets andre bidrag kommer fra Joakim Rønning i Overhalla. Her får vi bli med på møkkjøring, pløying, slodding, kalkjøring, harving, såing og potetsetting.
VIDEO: Våronna hos Konrad fra Våler Life
Konrad Østberg, sjølveste stjerna i dokusåpen, Våler Life, gjør unna våronna hjemme på gården i Våler med McCormick og Case IH
VIDEO: Landbruksåret på Brennbakk gård
Tina Brennbakk kliner til med nok et innslag til Traktors videokåringer. I bidraget til Årets landbruksvideo får vi se en masse klipp som Tina har hatt på lager, og som ikke før har vært publisert. Vi blir med på alt fra kuslipp og slåttonn, til feiing av veg og maskinell steinplukking.
VETERINÆRHØGSKOLEN PÅ ADAMSTUEN
Neste år flytter Veterinærhøgskolen fra sine gamle lokaler på Adamstuen i Oslo sentrum, til nye og topp moderne lokaler på Ås. Vi har besøkt produksjonsdyrklinikken, som utdanner fremtidens veterinærer og dyrepleiere.
OLA BRÆNDJORD
OLA BRÆNDJORD: For 20 år siden tok livet en brå vending for Ola Brændjord. Etter en arbeidsulykke ble han lam fra nakken og ned. Da han kom over det første sjokket bestemte han seg for at dette skulle han klare.
Fra sauesank til snøbrøyting i vakre Gratangen
I TraktorGuttas video blir vi med på gårdsdrifta fra sommer til vinter, fra brøyting til våronn, sauesanking og potetopptaking på “gamlemåten”.
VIDEO: Fra skog til plog
Hans Kreklings video viser ulike oppgaver for bonde og entreprenør gjennom hele året. Samtlige klipp er tatt opp i hjemkommunen Øvre Eiker, og vi følger et vidt spenn traktorer og maskiner både til skogs, på jordet, i snøbrøyting, flishugging og transport.
VIDEO: Landbruksåret på Sør-Braut gård
Even Brauts bidrag til Årets landbruksvideo viser nær sagt alle sider ved drifta på Jæren-bruket Sør-Braut. Fra grøfting om vinteren til våronn med pløying, steinplukking, tromling og såing, til kuslipp og grasslått om sommeren.
VIDEO: Fra fjøsstell til skuronn i rå landbruksvideo
Erlend Moberget er et kjent navn blant bidragene i Traktors videokåringer. I år som tidligere, har den dyktige videoprodusenten besøkt en rekke bønder med ulike produksjoner og maskinpark rundt om i landet.
Traktorgutta: stjerner på Youtube
Isak og Daniel var bare seks år gamle da de avholdt sin første konkurranse om hvilken Bruder-traktor som var mest driftssikker av Massey Ferguson og John Deere. Vennskapet bak rattet har siden utvikla seg til en videoproduksjon med titusener av YouTube-klikk og planer for et livslangt samarbeid med traktoren som levevei.
Godt kornår for familien Huseby
Håkon Huseby er et kjent navn i det norske jordbruket. Sammen med kona og sine fire sønner, driver Huseby over 4000 dekar korn i Ås i Akershus. Bonden er på stadig søken etter nye, og forbedra metoder for å drive jorda optimalt. Med traktorer fra Fendt og skurtresker fra Claas, er hele familien i sving for å berge kornhøsten hvert år.
Krevende, men vellykket innhøsting i Bærum
I Erik Friis Røkholdts velkomponerte bidrag til Årets innhøstingsvideo blir vi med på tresking og korntranspoert på Bryn gård på Rykkin i Bærum. En Claas Lexion 630 med foldbart skjærebord står for treskinga, mens traktorer fra Fendt står for transporten hjem til gården.
Potet-, korn -og gulrotinnhøsting i Overhalla
Joakim Rønning byr på både gammelt og nytt av redskaper i sin flotte video fra innhøstinga i Overhalla. Treskinga finner sted langs elva Namsen, populært omtalt som “laksens dronning”.
Fra mais til kirsebær i spektakulær innhøstingsvideo
I Hans Kreklings bidrag til årets innhøstingsvideo blir vi med på høsting av både høstraps, hvete, timotei, poteter, kirsebær og maissnitting. Videoen er satt sammen av klipp over nesten to måneder- første del er filma allerede 9. august, og siste bit så sent som 1. oktober. Hans har fått med seg et sjeldent bredt utvalg av traktorer, maskiner og ikke minst produksjoner
Se innhøstinga i Bjugn fra oven
Robert Cameron har foreviga ei vellykket innhøsting på gården Drilern i Vallersund i Bjugn kommune. Her gjelder John Deere for alle penga. Treskinga foregår med en John Deere 9560 WTS før nok en hjort, nærmere bestemt en John Deere 6110 med Orkel tilhenger besørger transporten til tørka på gården Haldorhamn.
Rød-grønn triumf på Haldorhamn
I Robert Camerons kule bidrag til Årets slåttonnvideo blir vi med på ei frodig grashøstinga på Haldorhamn i Bjugn kommune. I filmen får vi se traktorer fra både John Deere og Massey Ferguson i slått, ranking og pressing.
Liv laga for forhøster og Vossakasso
Det er slett ikke bare gedigne traktorer med butterfly-slåmaskin som får unna grashøsten i det langstrakte land. Hjemme hos Ruben Strand Breidablik i Flo i Stryn er det fremdeles forhøster og Vossakasso som rår - og det med stor bravur!